Menukaart

Om de kwaliteit van de gerechten en onze service te waarborgen serveren we voor gezelschappen vanaf 7 personen uitsluitend onze Gastrobar6 Experience, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen.

Gastrobar6 experience
(de Gastrobar6 experience is alleen per tafel te bestellen)

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze gastrobar6 experience met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. Deze experience is te bestellen in:
4 - gangen € 42,50
5 - gangen € 49,50
6 - gangen € 57,50

Selectie van 4 kazen € 10,00

 

Bar-Food   

Ambachtelijk desembrood met olijfolie, tapenade van olijf en tomaat
en beurre fleur de sel (bruin/wit/gemengd) €6,00

Vers gesneden Pata Negra ham (50 gr.)
24 maanden gerijpte Bellota Iberico ham €12,00

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)
Pata negra / chorizo / gedroogde fuet €9,75

Steam bun met cha siu / zoetzure wortel / teriyaki
(2 stuks) €5,75

Falafel van kikkererwten / Tzatziki
(3 stuks) €3,25

Beignets van Gorgonzola / saus van vijgen en aceto
(6 stuks) €6,75

Bitterballen “De Bourgondiër”
(6 stuks) €6,00

Plateau Gastrobar6 €24,50
(Ambachtelijk desembrood / charcuterie / Falafel van kikkererwten met Tzatziki /
6 bitterballen / boerenkaas / olijven)

 

Voor- Tussengerechten

Soto / rouleau van hoender en frisse groenten /
krokante uitjes / espuma van sereh €9,50
 
In kombucha gegaarde makreel / avocado /
structuren van komkommer / ponzu mayonaise €12,75
 
Cannelloni van tomaat en tonijn / tomaat bereidingen /
couscous / harissa / aubergine €14,75
 
Runder tartaar / structuren van wortel /
Espuma van kerrie / bundel zwammen €13,75
 
Panna cotta van biet / créme van geitenkaas /
gel van sinaasappel / dressing van yoghurt en komijn €12,50

 

Hoofdgerechten

Geroosterde dorade / schuim van dashi en safraan /
compote van zwarte knoflook en olijf / créme van miso €18,50
 
Op de huid gebakken kabeljauw/ witlof met gember /
Pastinaak / vinaigrette van mosterd en koriander €19,50
 
Gebakken eendenborst / five spices / paddenstoelen /
bosbessen / jus van pure chocolade en saus van foie €23,50
(supplement gebakken eendenlever) €3,75
 
Runder staartstuk / mangochutney / venkel /
crème van gerookte amandel / jus van Likama Hloa €22,50
 
Tarte tatin van rode ui / beignet van Gorgonzola /
paddenstoelen / saus van gedroogde vijgen / noten €16,50
 

Nagerechten

Bereidingen van chocolade / Yuzu /
Hazelnoot crème / sorbet van pure chocolade €9,50

Taartje van peer en Bastogne / espuma van peer /
roomijs van gezouten karamel €8,75

Cheese cake van kokos en kiwi / limoengel /
sorbet van ananas €9,25

Selectie van 6 kazen van Fromagerie Guillaume /
garnituur van zuidvruchten / rogge-noten brood €14,75

Geniet in Gastrobar6!