Menukaart

Om de kwaliteit van de gerechten en onze service te waarborgen serveren we voor gezelschappen vanaf 7 personen uitsluitend onze Gastrobar6 Experience, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen.

Gastrobar6 experience
(de Gastrobar6 experience is alleen per tafel te bestellen)

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze gastrobar6 experience met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. Deze experience is te bestellen in:
4 - gangen € 42,50
5 - gangen € 49,50
6 - gangen € 57,50

Selectie van 4 kazen € 10,00

 

Bar-Food   

Ambachtelijk desembrood met olijfolie, tapenade van olijf en tomaat
en beurre fleur de sel (bruin/wit/gemengd) €6,00

Vers gesneden Pata Negra ham (50 gr.)
24 maanden gerijpte Bellota Iberico ham €12,00

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)
Pata negra / chorizo / gedroogde fuet €9,75

Steam bun met cha siu / zoetzure wortel / teriyaki
(2 stuks) €5,75

Falafel van kikkererwten / Tzatziki
(3 stuks) €3,25

Beignets van Gorgonzola / saus van vijgen en aceto
(6 stuks) €6,75

Bitterballen “De Bourgondiër”
(6 stuks) €6,00

Plateau Gastrobar6 €24,50
(Ambachtelijk desembrood / charcuterie / Falafel van kikkererwten met Tzatziki /
6 bitterballen / boerenkaas / olijven)

 

Voor- Tussengerechten

Salade van Krab en rivierkreeft / passievrucht /
structuren van gele biet / koffie €14,75
 
Ceviche van heilbot / granité van limoenblad /
radijsachtigen / kroepoek van dashi €12,75
 
Tartaar van rund / ijs van picalilly /
mosterdzaad / kaantjes / structuren van bloemkool €12,50
(supplement eendenlever krullen) €3,75
 
Lamsnek met charmoula / couscous met zuidvruchten /
picante paprika crème / mayonnaise van koriander €13,75
 
Salade van gerookte aardappel / groene asperge / 
mousse van courgette en citroentijm / geiten labneh €9,75

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauw / peulvruchten en asperges /
doperwten salsa verde / schuim van Vadouvan €19,50
 
Geroosterde pieterman / venkelbereidingen /
specerijen humus / beurre blanc met gember en dille €21,50
 
Gebraden duif / gnocchi van truffelaardappel /
krokante pitten en zaden / jus met koffie en rood fruit €23,50
(supplement gebakken eendenlever) €3,75
 
Kalfsentrecôte / broccoli / gerookte bataat /
shii take / zwarte knoflook en olijf / miso vinaigrette €23,50
 
Krokante gyoza met rendang van spitskool / pandan /
bereidingen van ui / espuma van Pad Thai €16,50
 

Nagerechten

Bossche koek en skyline / pure chocolade / koffie /
amaretto / roomijs van sinaasappel €9,25

Crème van perzik / aardbeien en aardbei gel /
Meringue van mint / lavendel ijs €9,50

Appel / crème van geitenmelk / gel van rabarber /
honing toffee / ijs van geitenmelk en rooibos €8,75

Selectie van 6 kazen van Fromagerie Guillaume /
garnituur van zuidvruchten / rogge-noten brood €14,75

Geniet in Gastrobar6!