Menukaart

Om de kwaliteit van de gerechten en onze service te waarborgen serveren we voor gezelschappen vanaf 6 personen uitsluitend onze Gastrobar6 Experience, waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen.

Gastrobar6 experience
(de Gastrobar6 experience is alleen per tafel te bestellen)

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze gastrobar6 experience met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. Deze experience is te bestellen in:
4 - gangen € 42,50
5 - gangen € 49,50
6 - gangen € 57,50

Selectie van 4 kazen € 10,00

 

Bar-Food   

Ambachtelijk desembrood met olijfolie, tapenade van olijf en tomaat
en beurre fleur de sel (bruin/wit/gemengd) €6,00

Vers gesneden Pata Negra ham (50 gr.)
24 maanden gerijpte Bellota Iberico ham €12,00

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)
Pata negra / chorizo / gedroogde fuet €9,75

Tartelette met pulled eend / frisse salade
(2 stuks) €5,75

Takoyaki van krab / crème van furikake/ bonito flakes
(3 stuks) €4,25

krokante gyoza met rendang van spitskool / pandan /
limoen mayonaise (6 stuks) €6,75

“meesterbitterballen” van Ad van Geloven
(6 stuks) €6,00

Plateau Gastrobar 6 €24,50
(Ambachtelijk desembrood, charcuteries, Takoyaki van krab,
6 bitterballen, Boerenkaas en olijven)

 

Voor- Tussengerechten

Bisque van schaaldieren / schuim van basilicum /
gebrande langoustine / koffie / courgette €14,75
 
gebakken roodbaars / structuren van tomaat /
hangop met sumak / ijs van olijf en avocado €12,75
 
gerookte gans / emulsie van gans / salie
Krokantje van walnoot / rode uiencompote €13,50
(Supplement eendenlever) €3,75
 
Gravad lax van hert / salade van rode kool / appel /
couscous met gezouten limoen en sesam / dragon €14,25
 
Gefermenteerde aardappel / kerrie aïoli /
mosterdzaad / paddenstoelen €9,75

 

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken skrei / boerenkool /
vinaigrette van grove mosterd / kastanje €19,50
 
Geroosterde corvina / prei / wortel /
thaise mosselsaus / shiitake €21,50
 
Gebraden wild zwijn / crème van gerookte bataat /
pompoen fondant / jus met zilverui €24,50
 
Runder bavette / bereidingen van knolselderij /
paddenstoelen / jus met knolselderij €22,50
 
Curry van kikkererwten / bloemkoolstructuren /
crème van limoen en koriander / emping €16,50
 

Nagerechten

Panna cotta van yoghurt / créme van amaretto /
stoofpeer / bitterkoekjes crumble / ijs van stoofpeer €9,25

Gemarineerde pompoen / duindoorngel / mandarijn /
flexibele chocolade / pompoen ijs €8,75

Vijgen / frangipane van speculaas /
schuim van karnemelk / ijs van dennennaalden €8,75

Selectie van 6 kazen van Fromagerie Guillaume /
garnituur van zuidvruchten / rogge-noten brood €14,75

Geniet in Gastrobar6!