ONZE KAART

Geachte gast,

De feestdagen komen weer dichterbij en we willen dit jaar samen met jullie in goede gezondheid afsluiten. Tijdens Kerst zijn we geopend op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag en uiteraard hebben we hier met zorg weer een fantastisch Kerstmenu voor samengesteld welke we op deze dagen zullen verzorgen.

Uiteraard houden we rekening met dieëtwensen en specifieke wensen Uwerzijds.

Graag tot Kerstavond, Eerste of Tweede Kerstdag bij Gastrobar6!!

Snoekbaars | flan van gerookte paling | aardappelschuim | haring kaviaar | sorbet & gelei van groene kruiden

Rouleau van Heek | zuurkool | mosterdzaad | prei | vanille saus & gelei | schuim van vin jaune

* Knolselderij in zoutkorst | boerenkool | sukiyaki van truffel | crumble van sumak – hazelnoot – rozemarijn | madeira

** Wagyu A5 | gebrande langoustine | compote van boemboe bali | pinda | crème van kokos & gember | rendang schuim | kefir olie

Gebraden eendenborst | crème van bloemkool & miso | kastanje bouillon | gevogelte jus met paddenstoel

 *** Selectie van 6 Nederlandse kazen | vruchtenbrood | zuidvruchten  

Cremeux van bloedsinaasappel | ganache van yuzu & chocolade | kombucha gelei | roomijs van Werther’s original

Kerstmenu 2025 in 4 gangen: €72,50
Kerstmenu 2025 in 5 gangen (incl*): €82,50
Kerstmenu 2025 in 6 gangen (incl* & **): €92,50
*** Selectie van 6 Nederlandse kazen: €17,50

Naast onze à la carte kaart serveren wij onze Gastrobar 6 Experience, met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. We houden hierbij uiteraard rekening met specifieke wensen uwerzijds.

4 gangen  Experience   €59,50

5 gangen Experience    €69,50

6 gangen Experience    €79,50

Supplement 4 Kazen      €4,00
Supplement 6 Kazen      €8,00

Uiteraard kunnen we begeleidend bij deze gerechten onze passende wijnen schenken:

   Halve glazen             €4,50

   Hele glazen               €8,00


barfood

Vers gesneden Pata Negra (50 gr.)          €14,50
24 mnd gerijpte Bellota Iberico (100 gr.)  €25,50

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)         €12,50
Pata negra | chorizo | fuet                               

Kaasbeignets | truffelmayonaise (6 stuks)  €7,50

Zeeuwse Creuze’s No.2 (1 stuk)                €3,75
Naturel | Klassiek | Oosters (6 stuks)       €21,00

Bitterballen | “De Bourgondiër” (6 stuks)   €8,50

Stolwijker 40 mnd. (75 gr.)                       €7,50


voor & tussen gerechten

Gepekelde rode poon | tomaat bereidingen | dragon velouté | dashi  sake beurre blanc  €23,50

Dungesnede coquille | truffel | knolselderij | 
65° dooier | hazelnoot | beurre noisette     €28,50

Krokante kalfszwezerik | bleekselderij compôte | paddenstoelen | groene asperge espuma   €27,50

Runder bavette | sap van jalapeño & koolrabi | algen bereidingen | preicrème | Tomasu     €24,50

Tartaar van rode biet | sumak & olijf crumble | crème van geitenkaas | jeneverbes            €18,50


hoofdgerechten

Rouleau van meerval | krab & pompoen bitterbal | saus van pompoen en rode curry | atjar     €29,50

Gebakken roodbaars | gepofte knoflook reductie | texturen van aardpeer | zee – egel crème   €31,50

Sous vide gegaarde ossenhaas | koffie lak | mousseline van hooi | jus met gepofte ui   €36,00

Gebraden hert | pastinaak bereidingen | truffel | kastanje espuma | madeira schiftdressing  €34,50

Gerookte knolselderij | crème van paddenstoel | koolrabi | beurre blanc met getoaste gist   €27,50


nagerechten

Mousse van pompoen en specerijen | kletskop | pompoenpit frangipan | mandarijn  roomijs€13,00

Luchtige crème van citroentijm | bergamot | granny smith | roomijs van peterselie         €12,75

Gepocheerde peer | mousse van earl grey | pistache praliné | sorbet van long pepper   €13,50

Selectie van 6 Nederlandse kazen |
zuidvruchten compôte | vruchtenvreugde   €17,50


barfood

Vers gesneden Pata Negra (50 gr.)          €14,50
24 maanden gerijpte Iberico (100 gr.)     €25,50

Vers gesneden charcuteries (75 gr.)           €9,75
Pata negra | chorizo | fuet                               

Kaasbeignets | truffelmayonaise (6 stuks)  €7,50

Zeeuwse Creuze’s No.2 (1 stuk)                €3,75
Naturel | Klassiek | Oosters (6 stuks)       €21,00

Bitterballen | “De Bourgondiër” (6 stuks)   €8,50

Stolwijker 40 mnd. (75 gr.)                       €6,50


voor & tussen gerechten

Gepekelde rode poon | tomaat bereidingen | dragon velouté | dashi  sake beurre blanc€23,50

Dungesnede coquille | truffel | knolselderij | 
65° dooier | hazelnoot | beurre noisette   €28,50

Krokante kalfszwezerik | bleekselderij compôte | paddenstoelen | groene asperge espuma €27,50

Runder bavette | sap van jalapeño & koolrabi | algen bereidingen | preicrème | Tomasu  €24,50

Tartaar van rode biet | sumak & olijf crumble | crème van geitenkaas | jeneverbes         €18,50


hoofdgerechten

Rouleau van meerval | krab&pompoen bitterbal  saus van pompoen en rode curry | atjar  €29,50

Gebakken roodbaars | gepofte knoflook reductie texturen van aardpeer | zee-egel crème   €31,50

Sous vide gegaarde ossenhaas | koffie lak | mousseline van hooi | jus met gepofte ui €36,00

Gebraden hert | pastinaak bereidingen | truffel | kastanje espuma | madeira schiftdressing€34,50

Gerookte knolselderij | crème van paddenstoel | koolrabi | beurre blanc met getoaste gist  €27,50


nagerechten

Mousse van pompoen en specerijen | kletskop | pompoen frangipan | mandarijn  roomijs €13,00

Luchtige crème van citroentijm | bergamot | granny smith | roomijs van peterselie      €12,75

Gepocheerde peer | mousse van earl grey | pistache praliné | sorbet van long pepper €13,50

Selectie van 6 Nederlandse kazen |
zuidvruchten compôte | vruchtenvreugde €17,50