GASTROBAR 6 EXPERIENCE

Naast onze a la carte gerechten serveren wij onze Gastrobar 6 Experience, met hierin gerechten geïnspireerd op de kaart. we houden hierbij uiteraard rekening met specifieke wensen uwerzijds.

4 gangen Experience       €52,50

5 gangen Experience       €62,50

6 gangen Experience       €72,50

Supplement 4 kazen          €4,00
Supplement 6 Kazen          €8,00

Uiteraard kunnen we begeleidend bij onze gerechten onze passende wijnen schenken.

Halve glazen                    €4,50
Hele glazen                      €8,00

Deze mensen waren je voor!

5/5
In 1 woord fantastisch! Heerlijk culinair gegeten in een ongedwongen en gezellige sfeer. Echt een top ervaring met vakmensen die het beste voor de gast willen.
Celien2
december 2019
5/5
Heerlijke gerechten. Veel variatie en hele prettige en verrassende wijncombinaties. Fijne bediening en leuke ambiance.
Hanso139
december 2019
5/5
Wij hadden met z'n tweetjes besloten om naar "Gastrobar6" te gaan omdat we hier tijdens een "Wijn & Spijs" wandeling in Den Bosch ook al aangenaam werden verrast. Onze verwachtingen werden zeker overtroffen aangezien we wederom werden getrakteerd op tongstrelende gerechtjes met een fijne bijpassende wijn in een gezellige ambiance en een uiterst vriendelijke bediening. Een aanrader voor iedereen die culinair verrast wil worden.
F5686WZcarlosh
december 2019
5/5
Een avond te gast bij Geert, zijn vrouw en hun collega's. Van begin tot einde heb je het gevoel centraal te staan. Het is een en al aandacht. Voor ons en onze achtergrond, natuurlijk de mooie gerechten, de verrassende wijnkeuzes en de aankleding. Aan alle details is gedacht en terecht vertellen ze desgevraagd trots over de keuzes die ze maken in hun mooie zaak, die voelt alsof je in hun huiskamer bent uitgenodigd. Al met al een mooie avond in een prachtige zaak!
Schaafink
november 2019