ons verhaal

| Eigenaren Freek & Geert

Verknocht aan de horeca en zeker het hogere segment, hebben Freek & Geert inmiddels ruim 10 jaar samengewerkt. Inmiddels delen ze 20 jaar vriendschap en hebben ze de nodige ervaring gedeeld op zowel privé als zakelijk vlak. 

Freek en Geert hebben elkaar leren kennen bij de Pettelaar in ‘s-Hertogenbosch, toen Freek daar werkte als leerling en Geert een “snuffelstage” deed. Al snel werd hen duidelijk dat dit het begin was van een mooie vriendschap. 

De ambitie om door te groeien was bij beiden aanwezig. Geert koos er daarom voor tijdens zijn leerling periode ook te werken bij Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode. Freek ging op zijn beurt richting De Fuik in Aalst, de Treeswijkhoeve in Waalre en weer terug naar De Fuik. Waar Geert na zijn opleiding ook ging werken. 

In 2008 hebben ze gezamenlijk hun eerste Michelinster mogen ontvangen bij de Fuik en dit was uiteraard een hoogtepunt in hun carrière. 

Daar waar Freek op Nederlandse bodem zijn ervaring opdeed – en in 2011 wederom een Michelinster in ontvangst nam, ditmaal bij Sense Restaurant in ‘s-Hertogenbosch, koos Geert ervoor om een langgekoesterde droom na te jagen: werken aan boord van een cruiseschip. Eenmaal terug van zijn reis heeft het duo een aantal fantastische jaren samengewerkt bij Sense Restaurant in ‘s-Hertogenbosch. 

Geert heeft gedurende zijn carrière altijd rond gelopen met het idee om voor zichzelf te beginnen. Een avontuur welke hij echter niet alleen durfde aan te gaan. Freek daarentegen heeft altijd geroepen dat het niks voor hem was. Desondanks werden eind 2014 door Freek de inmiddels legendarische woorden gezegd: “En als ik dat dan eens mee ging doen?” 

En zo geschiedde… Vanaf 10-10-2015 zijn Freek & Geert de trotse eigenaren van Gastrobar6!

"We hebben er samen naartoe gewerkt om een concept te bedenken waarin we beiden onze creativiteit en ervaring kwijt zouden kunnen en zijn druk gaan schrijven aan ons business plan. Daarmee hebben we uiteindelijk een aantal mensen kunnen overtuigen die in ons, als team en met onze kennis geloofden en er samen met ons een succes van wilden gaan maken."
Freek Broeders & Geert Toebast