ACTUEEL

Welkom op de website van Gastrobar 6.

We willen onze gasten de mooiste wijn-spijscombinaties laten ervaren. De gedachte die we bij Gastrobar 6 nastreven is dat we Gastronomie combineren met gezelligheid in een moderne, maar toch authentieke setting.

Hierom serveren we onze Gastrobar 6 Experience in 4, 5 of 6 gerechten uit onze keuken, waarbij we uiteraard begeleidende wijnen hebben geselecteerd.

Door onze voorliefde voor eten en wijnen te combineren, bieden wij u een avond vol smaak en gezelligheid, waarin de tijd gegarandeerd voorbij zal vliegen! We zeggen daarom niet voor niks:

Gastrobar 6,
waar gastronomie & gezelligheid samenkomen

Play Video

Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren we uitsluitend onze Gastrobar 6 Experience in 4, 5 of 6  gerechten uit onze keuken waarbij we uiteraard rekening houden met specifieke wensen uwerzijds.

Uiteraard is er naast onze Gastrobar 6 Experience de mogelijkheid een keuze te maken uit de kaart. Alle gerechten op de kaart zijn mooi in balans met eerlijke en pure smaken. Onze suggestie is om te beginnen met een voor-, tussen- en hoofdgerecht om hierna te kijken of u wellicht nog een gerecht na wilt gebruiken.

Op onze wijnkaart hebben we een selectie gemaakt van 12 witte en 12 rode wijnen waarbij we geprobeerd hebben een grote variëteit aan te bieden van verschillende druivenrassen, landen en stijlen. 

Ook hebben we bij alle koude en warme gerechten in de kaart een passend glas wijn openstaan.
Dit betekent dat we ten alle tijden 12 open wijnen schenken, welke eventueel ook per fles zijn te bestellen.

Verder is er in het souterrain de gelegenheid voor gezelschappen om te genieten in privé sferen. In de gewelfkelder bestaat de mogelijkheid grotere gezelschappen te ontvangen. Men kan hier in een intieme setting genieten van een heerlijk diner (tot en met 30 personen), of een informele borrel (tot en met 50 personen).
Graag informeren we u over de mogelijkheden.

Bezoek ons

 • Karrenstraat 6 5211 EH 's-Hertogenbosch
 • info@gastrobar6.nl
 • 073 888 9092
 • Openingstijden
  Maandag 14.00u - 01.00u
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 16.00u - 01.00u
  Donderdag 16.00u - 01.00u
  Vrijdag 15.00u - 01.00u
  Zaterdag 14.00 - 01.00u
  Zondag 14.00u - 00.00u

We blijven bij Gastrobar 6 continu in ontwikkeling. Daarnaast zijn er verschillende evenementen waaraan wij deelnemen en uiteraard presenteren we met regelmaat onze nieuwe kaart. 

BIER/SPIJS WANDELING

Zondagmiddag 12 Augustus is er weer een Bier/Spijs wandeling in de mooie binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. U kunt dan onder het genot van een aantal mooie gerechten en speciale bieren genieten van een wandeling door het historisch centrum van onze stad!

EUROTOQUES

Behoud van nationale en culinaire tradities
Koken naar eer en geweten
Gebruik van kwalitatieve grondstoffen
Zelfstandigheid ten opzichte van leveranciers
Producten van eigen bodem en streek verdienen voorkeur
Bescherming van kleine producenten
Vakwaarborg voor kwaliteit en smaak
Duurzaam omgaan met energie
Tegengaan van voedselverspilling
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Prijs mag nooit de compensatie zijn voor inkoop inferieure kwaliteit
Collegialiteit is regel

NIEUWE KAART

Bij Gastrobar 6 presenteren we elk seizoen een nieuwe kaart. We werken veelal met regionale, seizoensgebonden producten en stellen hieruit onze kaart samen. Om uiteindelijk tot de mooiste wijn/spijs combinaties te komen worden alle gerechten in combinatie met de wijnen door ons zorgvuldig door geproefd.

Iedere eerste zondag van de maand kun je bij ons genieten van de lekkerste Gin&Tonic’s vanaf €7,50 per stuk.

Van 14.00 tot 18.00 uur

Let the sun shine en bestel er ook wat lekkers bij van onze Bar Food kaart.