GEZELSCHAPPEN & TASTINGS

VANAF 6 PERSONEN

Gezelschappen & Tastings

Niets is mooier dan samen genieten. We bieden daarom voor gezelschappen diverse mogelijkheden om samen een Culinaire beleving te genieten. Zo hebben we een fantastische gewelfkelder waar we uw gezelschap in intieme setting een fantastische avond kunnen bezorgen.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om Gastrobar 6 exclusief af te huren voor uw gezelschap. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast geven we ook een aantal exclusieve proeverijen van de mooiste producten die wij in huis hebben, zoals een Gin&Tonic tasting of een Kaas / Wijn masterclass. (vanaf 6 personen)

Private dining

In onze gewelf kelder bestaat de mogelijkheid om in een  intieme setting te genieten van een heerlijk diner, of een informele borrel om iets te vieren.

We kunnen voor u een arrangement op maat samenstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Walking Dinner

Op informele wijze richten wij de ruimte zo in dat u en uw gasten al staand kunnen eten en socializen. 

Wij serveren het Walking Dinner in 5 of 6 gerechten uit onze keuken.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken.GIN TONIC Tasting

Maak kennis met zes van onze fantastische Gin-Tonics. Terwijl jullie plaatsnemen op de meest gewilde plek in Gastrobar 6 – onze bartafel – bereiden wij de Gin-Tonics voor u voor. It’s gonna be Gintastic!

Vanaf 6 personen | €39,50

KAAS / WIJN

We serveren tijdens deze ‘Taste Wine and Say Cheese’ onze selectie kazen van Fromagerie JokkMokk en hierbij 6 halve glazen begeleidende wijn. Hierbij duiken wij dieper het glaasje en vertellen u welke wijn geschikt is voor welk gerecht en waar u op kunt letten.

Vanaf 6 personen | €34,50

Bezoek ons

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

16.00 – 01.00
Gesloten
16.00 – 01.00
16.00 – 01.00
15.00 – 01.00
14.00 – 01.00
14.00 – 00.00